Stage bij het CJG Raalte

stage

Inmiddels is onze stage plek vervuld. 

Ben jij op zoek naar een derdejaars stage binnen het werkveld jeugd, lees dan snel verder!

Ervaring opdoen en meedraaien in de praktijk is belangrijk in ons werk. Daarom hebben wij komend schooljaar weer een stageplaats voor een derdejaars student van de opleiding HBO Social Work. Om stage te lopen binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Raalte is het van belang om de studierichting jeugd gekozen te hebben. Voor het schooljaar 2024-2025 hebben wij plek voor een stagiaire voor 32 uur in de week (start september). 

Wie zijn wij? 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Raalte is dé plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren terecht kunnen voor advies of ondersteuning bij vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Hier kunnen ouders elkaar ontmoeten, ervaringen delen, maar ook gewoon antwoord krijgen op vragen. We ondersteunen ouders en jeugdigen binnen lastige opgroei- of opvoedsituaties. Daarbij kiezen we voor een integrale aanpak en kijken naar het hele gezin en alle leefgebieden. We werken middels het principe: “1 gezin, 1 plan, 1 regisseur” en bieden daarin wat nodig is. Het CJG werkt met een integrale aanpak; we kijken naar het hele gezin en naar alle leefgebieden. Op het moment dat er meer gespecialiseerde jeugdzorg nodig is ondersteunen we ouders en jeugdigen in dit proces.

Wil jij je ontwikkelen op verschillende gebieden, dan is een stage bij het CJG interessant. Het CJG biedt namelijk verschillende ondersteuningsvormen. We bieden individuele ondersteuning, verschillende groepstrainingen, ouderbegeleiding en workshops voor ouders/verzorger. 

Wij bieden jou een leuke en interessante leer/werkplek met veel diversiteit, binnen een enthousiast team met veel ontwikkelmogelijkheden.

Wie ben jij?

  • Je staat stevig in je schoenen en bent open in je communicatie.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep. 
  • Je bent leergierig en vraagt om feedback. 
  • Je bent zelfstandig en hebt een proactieve werkhouding. 
  • Je doet de opleiding HBO Social Work en zoekt een stage voor het derde jaar.
  • Je hebt de benodigde studiepunten binnen om te starten met je jaarstage. 

Sollicitaties

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie, inclusief CV, per e-mail naar info@cjgraalte.nl, sollicitatiegesprekken vinden plaats in mei. 


 

Hulp nodig of vragen?