Jongerenwerk - TraXX Raalte

Tafeltennis

Heeft je kind na schooltijd niks te doen? En heeft hij zin om rond te hangen met zijn vrienden? Dan kan dat in Jongerencentrum TraXX in Raalte!

Tijdens openingstijden kunnen jongeren gezellig kletsen aan de bar, poolen, tafelvoetballen, darten of tv kijken. Er is gratis Wifi! Ook kunnen ze elkaar uitdagen voor een spelletje op de Playstation. Je hoeft je dus niet te vervelen!

De openingstijden zijn:

Dinsdag                       14.00 - 17.00 uur // 19.30 - 21.30 uur   (Vanaf 1e klas)
Woensdag                   14.00 - 17.00 uur                                   (Groep 7 & 8)
Donderdag                  14.00 - 17.00 uur // 19.00 - 22.00 uur    (Vanaf 1e klas)
Vrijdag                         14.00 - 17.00 uur                                   (Vanaf groep 7)

Elke eerste vrijdag van de maand van 18.30 – 21.30 uur is er tienerinloop in het jongerencentrum. Alle tieners uit de groepen 7 en 8 zijn dan welkom. Gezien de leeftijd blijft de deur tijdens de inloop gesloten. Eerder naar huis of later komen, geen probleem, zolang de beroepskracht hier van op de hoogte is en in overleg met ouder(s) en of verzorger(s).

Contactgegevens Jongerencentrum TraXX

  • Schapenstraat 3
  • 8102 CM Raalte (tegenover de Aldi)
  • Tel. 0572 363191; Jolien Huisken 06 - 125 077 03   

Zie Jongerencentrum TraXX ook op Social Media:
Instagram: jongerencentrumtraxx                                 
TraXX op Facebook
Twitter: @jongerencentrumtraxx

________________________

Raalter Autisme Soos

De Raalter Autisme Soos (RAS) is vooral bedoeld voor jongeren en tieners met autisme. Het maken van contact en het aangaan en onderhouden van vriendschap is moeilijk voor deze jongeren. Door deze soos wordt het mogelijk gemaakt om onder begeleiding contact te hebben met andere leeftijdsgenoten. Het feit dat meerdere deelnemers autisme hebben, maakt het vaak makkelijker om ‘jezelf’ te kunnen zijn. Lees meer. 

Ambulant jongerenwerk

Met het ambulant jongerenwerk zoeken de jongerenwerkers de jongeren op in hun eigen omgeving. Dat kan bijvoorbeeld de straat zijn, de Jongerenontmoetingsplek (JOP), speelpleinen, winkelcentra e.d. Zij leggen contact, onderhouden contact en ondersteunen jongeren daar waar nodig. Lees meer.

Voorlichting voor jongeren

Ongezond eten, alcohol, drugs, seksualiteit, het vinden van werk, tolerantie tegenover andere groepen mensen: om je over deze en andere onderwerpen aan het denken te zetten verzorgen de jongerenwerkers regelmatig voorlichting en thema-activiteiten. Lees meer.

Hulp nodig of vragen?