Werken bij het CJG Raalte

Kind geeft high five aan begeleidster

 

Binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin Raalte zijn we per direct op zoek naar een Sociaal werker Jeugd en gezin met kennis van J-GGZ (36 uur)

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Raalte is dé plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren terecht kunnen voor advies of ondersteuning bij vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Hier kunnen ouders elkaar ontmoeten, ervaringen delen, maar ook gewoon antwoord krijgen op vragen. Of samen met het CJG zoeken naar de ondersteuning die nodig is bij de oplossing van een lastige opgroei- of opvoedsituatie. In het CJG werken we samen om ouders en hun kinderen goed op weg te helpen.

Wat ga je doen?

Als sociaal werker binnen het CJG werk je vanuit de visie dat het kind/de jongere centraal staat. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Hierbij weet je ook de verbinding te leggen met andere betrokkenen, zoals school, huisarts, specialistische jeugdhulp of de volwassenzorg. Je zet je actief in voor het verbeteren van het functioneren van de jeugdige en/of de gezinssituatie van de jeugdige. Dit doe je vanuit het vertrouwen in de kwaliteiten van de jeugdige. Je bent in staat om een gezinsanalyse te maken en maakt samen een plan. Je doet wat nodig is en komt in actie. Maar je weet ook weer los te laten. Je motiveert gezinnen en jeugdigen om zelf oplossingen te bedenken en deze toe te passen. Je werkt individueel met jeugdigen en hun ouders, maar daarnaast ook collectief door het geven van workshops of groepstrainingen. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Kom speeddaten op vrijdagmiddag 13 mei 2022

Dé kans om onze organisatie te leren kennen. Je ontmoet mensen die dit werk nu al doen en ontdekt ook hoe wij naar jouw rol kijken. Je mag alles vragen!

Wij zijn op zoek naar een loyale, hardwerkende SKJ of BIG geregistreerde collega die minimaal 3 jaar werkervaring heeft in het begeleiden van kinderen/jongeren en hun ouders. 

Dit krijg jij van ons. 

Wanneer je start in ons team helpen de CJG collega’s je op weg binnen de organisatie. Je komt terecht in een warm, gezellig en hardwerkend team met werkers die er alles aan doen om de inwoners van de gemeente Raalte zo goed mogelijk te helpen.

Daarnaast bieden we jou: 

Een dienstverband van 36 uur voor bepaalde tijd van een jaar, met uitzicht op verlenging naar onbepaalde tijd.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO gemeenten, schaal 9. 


Zin in deze uitdaging? 

Krijg jij zin om aan de slag te gaan en wil je met ons kennismaken? Meld je dan vóór 08 mei 2022 aan voor een speeddate op vrijdagmiddag 13 mei 2022 via info@cjgraalte.nl


Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met Susan Meijer (coördinator CJG), telefoonnummer 0572-347470/06-10015783.

 

Hulp nodig of vragen?