Sociale vaardigheidstraining (SoVa) Geannuleerd!

yeah

Tim en Flapoor Sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jaar (frequentie 8x) GEANNULEERD!

Vind je het moeilijk om op een fijne manier met andere kinderen te spelen? Word je soms gepest, vind je het lastig om te vragen of je mee mag spelen of lukt samenwerken niet goed? De groepstraining Tim & Flapoor is bedoeld voor kinderen die willen leren om voor zichzelf op te komen en op een fijne manier contact te hebben met leeftijdsgenootjes.

Wat leer je tijdens de training Tim & Flapoor?

Je leert samen met andere kinderen en twee trainers, Monique Pastink en Marieke Elders hoe je kunt omgaan met lastige situaties. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training: elkaar aankijken, om de beurt praten, vragen stellen, omgaan met het antwoord ‘nee’, onderhandelen en afstemmen, ‘nee’ zeggen, vragen of je mee mag spelen, reageren op afwijzing en omgaan met pesten

Ouder (s)/verzorger(s) kunnen helpen om het geleerde in de thuissituatie toe te passen. Kinderen krijgen een "helpersbrief" mee naar huis waarin staat waar uw kind aan gewerkt die week.

Praktische informatie kinderen

* maximaal 8 deelnemers

* Aanmelden gaat via dit aanmeldformulier, mocht dit niet lukken dan kunt u een mailtje sturen naar info@cjgraalte.nl.

*Wij zullen dinsdag 27 februari 2024 te starten met een nieuwe groep. Op dinsdag 06 februari 2024 om 19.30 uur zal er bij het CJG Raalte een ouderavond plaatsvinden, (aanmelden kan tot 01 februari 2024).

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met het CJG Raalte 0572- 347 470.