Sociale vaardigheidstraining (SoVa)

yeah

Tim en Flapoor Sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 6 t/m 8 jaar (frequentie 8x)

Vind je het moeilijk om op een fijne manier met andere kinderen te spelen? Word je soms gepest, vind je het lastig om te vragen of je mee mag spelen of lukt samenwerken niet goed? De groepstraining Tim & Flapoor is bedoeld voor kinderen die willen leren om voor zichzelf op te komen en op een fijne manier contact te hebben met leeftijdsgenootjes.

Wat leer je tijdens de training Tim & Flapoor?

Je leert samen met andere kinderen en twee trainers, Monique en Marieke hoe je kunt omgaan met lastige situaties. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training: elkaar aankijken, om de beurt praten, vragen stellen, omgaan met het antwoord ‘nee’, onderhandelen en afstemmen, ‘nee’ zeggen, vragen of je mee mag spelen, reageren op afwijzing en omgaan met pesten

Ouder (s)/verzorger(s) kunnen helpen om het geleerde in de thuissituatie toe te passen. Kinderen krijgen een "helpersbrief" mee naar huis waarin staat waar uw kind aan gewerkt die week.

Praktische informatie

* maximaal 8 deelnemers

* locatie (volgt z.s.m.)

* Informatieavond ouders: Dinsdag 12 september 2023 om 20.00-21.00 uur locatie CJG Raalte Jan van Arkelstraat 1 te Raalte.

* Aanmelden vóór 06 september 2023 via de website Sociale vaardigheidstraining (SoVa) (cjgraalte.nl) of onderstaande aanmeldknop. Graag bij overige informatie de gegevens van uw zoon/dochter invullen. Naam, geboortedatum, school en welke groep.

* Trainingsdata: start dinsdag 26 september, 03, 10, 17, 31 oktober, 07, 14 en 21 november laatste keer (afsluiting met ouders). 24 okt niet ivm vakantie!

* Tijd: start om 15.00 uur duurt tot 16.15 uur.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met het CJG Raalte 0572- 347 470.

Voor wie? Wanneer Locatie
Kinderen tussen de 6 t/m 8 jaar 26 september
15:00 tot 16:15
volgt z.s.m.

Aanmelden

* = verplichte velden