Theater Mantelzorgmonologen

Flyer mantelzorgmonologen

Theater voor professionals, mantelzorgens en hun naasten

Kom ook naar de Mantelzorgmonologen!

De mantelzorgmonologen is een theatervoorstelling voor mantelzorgers en hun familie of vrienden, maar ook voor professionals.

Veel mensen dragen de zorg voor iemand binnen hun gezin of familie. Mantelzorg is vaak een dankbare, maar ook soms zware taak. Mantelzorgers lopen aan tegen veel regelzaken. Ook emotioneel heeft mantelzorg veel effect op jezelf en dit betekent veel voor degene voor wie je zorgt.

Over de Mantelzorgmonologen

In de theatervoorstelling De Mantelzorgmonologen maak je kennis met drie mantelzorgers. Een jonge mantelzorger, een oudere mantelzorger en een werkende mantelzorger. Je wordt meegenomen in hun wereld en je kruipt in de huid van deze mantelzorgers. Als bezoeker voel je de onmacht, de bureaucratie, het onbegrip en het verdriet. Er valt ook genoeg te lachen, maar tijdens deze voorstelling wordt je echt geraakt.

Praktische informatie

De voorstelling is op dinsdag 15 oktober in het Hoftheater in Raalte. Inloop vanaf 19.00 uur, de voorstelling start om 19.30 uur. Iedereen kan de voorstelling gratis bezoeken.                                                                                                           Aanmelden is wel verplicht via de website van Evenmens www.evenmens.nl/voorstelling-mantelzorgmonologen-raalte.