Geboortezorg Salland: Webinar Kraamperiode

Bevallen

Binnen Geboortezorg Salland werken verloskundigen, gynaecologen en kraamzorg intensief samen om jouw zwangerschap en de geboorte van de baby zo goed mogelijk te laten verlopen. Iedereen heeft zijn/haar eigen deskundigheid. De verloskundige zorg wordt door de verloskundige verleend, als dat kan, maar door de gynaecoloog als dat nodig is. Samen stellen zij het zorgpad voor jouw zwangerschap vast, dat past bij jouw situatie.

Ook huisartsen, apothekers, wijkverpleegkundigen en wij van het Centrum voor Jeugd & Gezin zijn onderdeel van de verloskundige zorg. De verloskundige zal jou altijd om toestemming vragen wanneer zij met ons willen overleggen.

Baby op komst?

(Geboortezorg Salland informeert je graag)

Geboortezorg Salland organiseert voor aanstaande ouders bijeenkomsten. Zo begin je goed voorbereid aan deze nieuwe fase in jullie leven. De bijeenkomsten worden verzorgd door deskundige professionals, zoals verloskundigen, (jeugd)verpleegkundigen, kraamverzorgenden en lactatiekundigen. Na afloop ontvang je alle informatie per mail, zodat je het thuis rustig kunt nalezen. Deelname is niet alleen boeiend, maar bovendien geheel gratis!

Voor meer informatie over de inhoud van de bijeenkomsten kijk op:
https://www.geboortezorgsalland.nl/informatieavonden/

Voor wie? Wanneer Locatie
Ouders uit Salland 29 juli
19:30 tot 20:30
Webinar
Ouders uit Salland 23 september
19:30 tot 20:30
Webinar
Ouders uit Salland 18 november
19:30 tot 20:30
Webinar