Workshop: Een baby erbij en samen gelukkig blijven

getting ready

Ouderschap is meer dan alleen de opvoeding van jullie kindje. Doordat je vader of moeder wordt of misschien al wel bent, verandert er namelijk veel. Zo moet je opnieuw de balans vinden tussen werk en gezin, heb je waarschijnlijk minder tijd voor jezelf of sociale contacten, kan je financiële situatie veranderen en verandert er veel tussen jou en jouw partner. Je bent namelijk naast partner ook ouders, een rol waarin jullie elkaar opnieuw moeten leren kennen. Niet alleen voor jou en jouw partner is het van belang dat jullie relatie goed is, maar ook voor het welzijn van jullie kindje is dit belangrijk.

Daarom organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin Raalte op dinsdag 5 februari 2019 een workshop: ‘Een baby erbij en samen gelukkig blijven’.

Wat leer je in de workshop?

Deze workshop staat in het teken van een nieuwe fase waarin je terecht komt, wanneer je samen met jouw partner ook ouders wordt of bent. In deze workshop sta je stil bij deze grote verandering in jouw leven en kom je erachter hoe je kunt voorkomen dat de nadruk alleen op het ouderschap komt te liggen.

Een goede relatie tussen jou en jouw partner, zorgt voor een positieve invloed op het welzijn van zowel jullie als jullie kindje.

Voor wie: Ouders uit de gemeente Raalte 
Wanneer:  Dinsdag 5 februari 2019 van 19.30 uur – 21.30 uur. Graag om 19.15 uur aanwezig.
Waar: CJG Locatie, Jan van Arkelstraat 1, 8101 EN Raalte
Aanmelden: Voor vrijdag 1 februari 2019 via de aanmeldknop op de website: www.cjgraalte.nl