Workshop: Slaappatronen ontwikkelen

brother sister sleep

“Eindelijk blijft hij in zijn eigen bed liggen”

Ook benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Woon dan de gratis workshop “slaappatronen ontwikkelen” bij!

Slaap is erg belangrijk voor de gezondheid en de sfeer binnen een gezin. Daarom geeft het centrum voor jeugd en gezin een gratis workshop rondom het ontwikkelen van slaappatronen.  De workshop wordt gegeven door positief opvoedadviseur Marieke Elders.

Wat leer je in de workshop?
Problemen met slapen kunnen een uitputtingsslag zijn voor het hele gezin. Ouders kunnen hun kinderen helpen bij het ontwikkelen van een goed slaappatroon. Een paar kleine veranderingen maken vaak een groot verschil, zodat iedereen de nodige nachtrust krijgt.

Inhoud workshop
Tijdens deze workshop komt aan bod hoe ouders kunnen omgaan met slaappatronen, enkele oorzaken van slaapproblemen en welke vaardigheden nodig zijn om kinderen een goed slaappatroon aan te leren.
En nee, “je hoeft geen rollenspel te doen”. Tijdens deze workshop ga je vooral luisteren en nieuwe vaardigheden op doen. Ook krijg je het werkboek mee naar huis. Daarna kun je jouw persoonlijke opvoedplan verder thuis gaan uitvoeren.

Voor wie: Ouders uit de gemeente Raalte

Wanneer:  Dinsdag 26 februari 2019 van 19.30 uur – 21.30 uur. Inloop om 19.15 uur.

Waar: CJG Locatie, Jan van Arkelstraat 1, 8102 Raalte

Aanmelden: voor 22 februari  via de aanmeldknop op de website www.cjgraalte.nl 

 Let op: vol = vol

Voor wie? Wanneer Locatie
Voor ouders uit de gemeente Raalte met kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar met vragen over het ontwikkelen van slaappatronen 26 februari
19:30 tot 21:30
CJG locatie, Jan van Arkelstraat, 8101 EN Raalte