Gratis online Workshop 'slaappatronen ontwikkelen" okt 22

screeeeem

“Eindelijk blijft hij in zijn eigen bed liggen”

Ook benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Woon dan de gratis online workshop “slaappatronen ontwikkelen” bij!

Slaap is erg belangrijk voor de gezondheid en de sfeer binnen een gezin. Daarom geeft het centrum voor jeugd en gezin een gratis online workshop rondom het ontwikkelen van slaappatronen. De workshop wordt gegeven door Marieke Elders en Daniëlle Overbeek.

Wat leer je in de workshop?
Problemen met slapen kunnen een uitputtingsslag zijn voor het hele gezin. Als ouder kun je je kind(eren) helpen bij het ontwikkelen van een goed slaappatroon. Een paar kleine veranderingen maken vaak een groot verschil, zodat iedereen de nodige nachtrust krijgt.

Inhoud workshop
Tijdens deze workshop komt aan bod hoe je als ouder om kunt gaan met slaappatronen, enkele oorzaken van slaapproblemen en welke vaardigheden nodig zijn om kinderen een goed slaappatroon aan te leren.
Tijdens deze workshop ga je vooral luisteren en nieuwe vaardigheden op doen. 

Op de dag zelf krijg je via de mail een link en een aantal oefenbladen toegestuurd, welke je tijdens de online workshop nodig hebt. Na de workshop ben je in staat om je persoonlijke slaapplan thuis uit te voeren!

Voor wie: Ouders uit de gemeente Raalte.
Wanneer: Donderdag 06 oktober 2022 (deel 1) van 20:30 uur – 21:30 uur. Donderdag 13 oktober 2022 (deel 2) van 20:30 – 21:30.
Waar: Via Google Meet, je ontvangt een uitnodiging via de e-mail.
Aanmelden: vóór maandag 03 oktober 2022 via de aanmeldknop op de website www.cjgraalte.nl, let op: vol = vol (max 8 aanmeldingen). Bij de aanmelding graag uw adresgegevens, e-mail en telefoonnummer achterlaten. 
Kosten: Gratis.

Mocht aanmelden niet meer mogelijk zijn, maar heeft u wel interesse in deze workshop laat ons dit dan weten via info@cjgraalte.nl dan kijken we of er nog andere mogelijkheden zijn.

Voor wie? Wanneer Locatie
Ouders uit de gemeente Raalte 6 oktober
20:30 tot 21:30
Online workshop