Aan de slag met druk en opstandig gedrag

luisteren

Zou jij graag aan de slag willen met druk en opstandig gedrag van je kind?

Met het nieuwe zelfhulp ouderprogramma "Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag" leer je als ouder(s) zelfstandig technieken aan voor de omgang met druk en opstandig gedrag van je kind. Je kunt je nu aanmelden!

De Vrije Universiteit Amsterdam heeft in samenwerking met Accare kinder- en jeugdpsychiatrie Groningen een nieuw zelfhulp-ouderprogramma ontwikkeld ("Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag"). Met het ouderprogramma leer je bewezen effectieve technieken aan voor de omgang met druk en/of opstandig gedrag van je kind. Het programma is gebaseerd op andere werkzame ouderprogramma's. Het is echter uniek, omdat je dit programma in 15 weken zelfstandig vanuit huis kunt doorlopen door middel van een werkboek en een online programma (via Jouw Omgeving).

Op dit moment kun je via de Vrije Universiteit meedoen aan het ouderprogramma. Het ouderprogramma is geschikt voor ouders van kinderen (4-12 jaar) met druk en/of opstandig gedrag, die op zoek zijn naar handvatten voor de omgang met dit gedrag van hun kind. Ouders die zich nu aanmelden, kunnen als een van de eerste ouders het programma (gratis) doorlopen, in ruil voor het meewerken aan een onderzoek naar de werkzaamheid van het programma.
Meer informatie of aanmelden?
www.aandeslagmetdrukenopstandiggedrag.nl

Bij jou in de buurt