Zelfvertrouwen bij kinderen stimuleren

Fun

Gratis Webinar; Zelfvertrouwen bij kinderen stimuleren

(voor ouders van kinderen tot 12 jaar).

Zelfvertrouwen is iets dat kinderen kunnen leren en waarbij u hen kan helpen. Het ene kind is van nature onzekerder dan het andere, maar elk kind kan leren om een goed gevoel over zichzelf te ontwikkelen en daardoor ook nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zelfvertrouwen beschermt kinderen tegen negatieve invloeden en risico’s en zorgt ervoor dat ze stevig in hun schoenen staan.

Maar hoe doe je dat, je kind zelfvertrouwen aanleren? In dit webinar leert u hoe u uw kind kan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, om zelfstandig problemen op te lossen en te blijven groeien. De tips die u krijgt zijn gebaseerd op Positief Opvoeden, Triple P. Tijdens het webinar is er ruimte voor uw persoonlijke vragen. 

De webinar wordt georganiseerd door het CJG Raalte en zal verzorgd worden door onze CJG Raalte medewerkers Marijke van der Meer, Marieke Elders in samenwerking met Carine Kielstra, orthopedagoog. Carine werkt als klinisch docent orthopedagogiek bij de VU, in haar eigen praktijk en als hoofdtrainer van Positief Opvoeden, Triple P. 

Voor wie: Ouders uit de gemeente Raalte

Wanneer: Donderdag 19 mei 2022 van 20:00 -21:00 uur.

Waar: Online, je ontvangt een uitnodiging via de e-mail.

Aanmelden: vóór woensdag 18 mei 2022 via de aanmeldknop op de website ww.cjgraalte.nl. Bij de aanmelding graag de gevraagde gegevens invullen.

Kosten: Gratis